Pajapäivä 5!

Että sellainen viikko tällä kertaa, emäntä tuli, oli ja lähti. Toivottavasti tulee takaisinkin, huhtikuussa (!!)

 Mutta tänään tapahtui paljon hyvääkin, Boulderpajan muutamia uudelleen kursittuja reittejä tuli käytyä paikanpäällä ihmettelemässä ja jälleen sain uuden kaverin tutustutettua mainioon lajiin. Omalla kohdalla reissusta tuli hieman kaksijakoinen. Toisaalta ihan voittajafiilis, kun selvisin voittajana en kahdesta, enkä kolmestakaan, vaan neljästä uudesta 6-tason reitistä, joista yhtä olin aikaisemmin kokeillut. Kuulostaa lottovoitolta näin flunssaviikon jälkeen, eikö? Mutta kuten sanoin, kaksijakoinen, kaksiteräinen miekka oli Pajavierailu tänään. Nuo huikeat reittivalloitukset, sekä muutama muu periksiantamaton yritys oman tason ylärajoilla olleisiin reitteihin aiheuttivat (taas) allekirjoittaneelle haavereita. Joko meikäläisen käsien iho on niin tottumatonta vielä tuollaiseen repivään rääkkiin TAI sitten tarvitsen vain vahvikkeita (hanskat) pärjätäkseni, sillä jälleen saatiin sormiin nahkaa rullalle... Ja edellisistä kerroista poiketen ei yhden vaan kahden sormen kohdalla kävi näin, mutta 'no pain, no gain' tai jotain...

 Kiipeilyyn kotimaassahan tulee nyt sitten parin viikon tauko, kun ensi viikolla pajautellaan Lontoon superhyperkiipeilyluolassa! Toivottavasti Bepanthen ja viikon tauko riittävät sormien ihon uusiutumiseen, muutoin saattaa Lontoossa tulla kivulias reissu.

 Heräteostokset, ne ovat ainakin viime aikoina tuoneet uutta sisältöä omaan elämääni. Ei koskaan pitäisi mennä nälkäisenä ruokakauppaan, eikä liioin haahuilemaan Anttilan TopTen -osastolle ihan vain "katselemaan", josko jotain elokuvantapaisia sieltä yövuorojen iloiksi löytyisi. Espanjalaista kauhua on tänä yönä tiedossa, kuin myös viimein se Planet Terror, josta jo edellisellä kerralla (ehkä) mainitsin. IMDb Top 250 -listankin lonkeroihin jouduin viikko sitten, joten seuraavien kuukausien aikana pitäisi sitten nähdä n. 130 uutta elokuvaa, joista en ole aiemmin kuullut kuin nimen ja/tai hyvin röyhkeästi spoilatun juonen. Jännitettävää riittää.

 Heräte voi olla myös rakkaan harrastuksen heräte. Nimittäin jo kuolleen ja kuopatun juoksuinnostukseni (½-maraton 1:44:12. 9/2011) reinkarnaatio koettiin toissapäivänä, kun menin hulluudessani ostamaan parin sadan euron Asics -juoksukengät, joista tarvitsi paikallisessa urheiluliikkeessä maksaa enää vain 99e. Tänään niitä jo kokeilin ja vajaan 6km lenkki taittui "ihan mukavasti", joten ehkäpä syksyllä käydään taas omien rajojen ja ennätysten kimppuun massajuoksun muodossa.

Nyt kuitenkin kohti yötä ja yötyötä Nodo -rainan myötä, Sayonara!

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti