Kummisetiä, salijanareita ja koiranpissaa!

Hupsista, täällä taas!

...Tai no toista yötähän tässä jo valvotaan, mutta eilen ei jotenkin vain irronnut tekstiä, jospa tänään paremmalla onnella.

Eilen alkoi uusi viikko paluulla salijanarien maailmaan, kun viimeinenkin flunssapeikon poikanen oli saatu häädettyä. Kyllähän se parin viikon joutenolo oli vaatinut veronsa. Puolitehoilla tehdyn treenin ja liian täyden Positiven aiheuttama hämminki unohtui kuitenkin nopeasti, kun pääsi taas yöksi ansiotyön maailmaan. Ja tilinauhakin tuli eilen, palkkapäivänä tosiaan hymyilyttää, kun tekee pelkkää yötä!

Tämän viikon elokuvatarjonnasta vastaa pääasiassa Francis Ford Coppola. Eilen alkoi Kummisetä -trilogia hautausurakoitsijan pyytäessä palvelusta Don Corleonelta ja tänään jatkuu Corleonen taru seuraavassa polvessa, kun valtikka on siirtynyt Marlon Brandon Vito Corleonelta Al Pacinon Michael Corleonelle. Laatu on laatua, ei siitä mihinkään pääse!

Jos ja kun en ole vielä mainostanut, niin meidän perheeseenhän kuuluu myös kaksi koiraa, kääpiösnautseri Nuusku (14v) ja käppänä/kiinanharjakoira Zena (pian 5v). Tuo vanhempi turri päätti viime yön ja aamun aikana, että keittiössä on aika uusia lattialistoja. Nuusku nimittäin onnistui lorauttamaan niin taidokkaasti liian täyden virtsarakkonsa sisällön keittiön lattialle, tiskipöydän viereen, että sain aamulla kotiin tullessani ensitöikseni pestä lattian JA repiä lattialistan irti. Remonttihommia siis vielä tiedossa ennenkuin Lontooseen lähden, haasteita haasteita...

Mutta jospa tänä yönä olisi onni matkassa ja koirilla pitävämpi rakko. Seuraavalla kerralla pohditaan sitä, miksi tämän päivän nuoret eivät ymmärrä klassikkoelokuvien päälle, insertti tuohon aiheeseen tulee tässä linkissä. Nyt, hyvää yötä, de beaux rêves!

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti