Leffahulluja kesäkuulumisia

Tässä samalla, kun istun Kampissa, Teerenpelin terassilla nauttimassa ansaittua american stoutiani, ajattelin naputella pitkästä aikaa pätkän blogiini. Tällä kertaa ei arvostella leffoja eikä punnita tulevia tai menneitäkään palkintogaaloja - nyt kirjoitetaan kesästä!

Kun viettää kesälomansa juoksemalla pääsykokeissa ja istumalla bussissa tai autossa, tulee helposti miettineeksi: "Entäs ne leffat?"

Onneksi niitäkin mahtuu loman tiimellykseen, mutta ehkä vähän eri tavalla kuin vaikkapa kiimaisimpaan palkintogaala-aikaan. Omalla kohdallani kesälomani ensimmäiset viikot ovat - pääsykokeiden ohella - koostuneet aloittelevan taiteellisen johtajan / vastaavan tuottajan tehtäviin totuttelusta ja aivan loistavasta Mysteerielokuvafestivaalista.

Noista tuotannollisista titteleistä en tässä vaiheessa paljasta enempää kuin sen, että useamman kuin yhden kerran olen tässä jo ehtinyt pohtia, mihin hittoon sitä itsensä on taas sotkenut. Onneksi ympärillä on paras ja osaavin mahdollinen tiimi tuottamassa hienoa tapahtumaa.

KAVI järjesti lauantaina Elokuvateatteri Orionissa EKEK -leffamaratonin jo ties kuinka monetta kertaa. Aiemmin mysteerielokuvashow on ollut pienen piirin juhlaa, mutta nyt myös tavan leffahullukin sai mahdollisuuden nähdä, millaisia yllätyksiä KAVIn arkistoista löytyykään. Koska kyse oli tarkoin valituista yllätyshelmistä, en ala niitäkään sen enempää avaamaan. Kannatti kuitenkin lähteä autoilemaan Jyväskylästä asti.

Leffahommat jatkuvat vielä tämän viikon ajan akselilla JKL-HKI ja maanantaina startataan kimppakyytireissu kohti Sodankylää. Siihen asti olisi tsempattava jotta voi sitten itse festariviikolla keskittyä talkoolaisuuteen ja elokuvaelämyksistä nauttimiseen. Juhannuksen jälkeen kun niitä saa sitten taas itse olla kansalle tuottamassa.

Mielenkiintoiset ajat - mielenkiintoisia elämyksiä. On tämä hienoa aikaa olla elossa!

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti