Paluu "kynänvarteen"

Noniin...

Tässä sitten kävi kuitenkin näin. Ajattelin jo, että tällä kertaa onnistuisin jopa kirjoittamaan blogia ja tekemään siitä automaation joka toistuisi vähintään viikottain. Näin ei käynyt...

Mutta mitäs tuosta, "Eteenpäin, vaikka vastavirtaan!", kuten kaupunginjohtajamme sanoi tänään, pitäessään nimipäiväkahvittelujensa yhteydessä Henkilöstötapahtumaa SoTe-väelle. Uskomatonta, kuinka sitä keksiikään itselleen ylimääräisiä menoja ihan vain siksi, että s-postissa lukee "Tähän tulisi osallistua". Ei siinä, tulipa päivitetty tilannekatsaus siitä, millaisessa sonnassa Jyväskylän kaupungin, ynnä muiden suurten, keskisuurten ja pientenkin kaupunkien ja kuntien talous tällä hetkellä kahlaa. Onneksi päivä kirkastui lopulta ja pääsimme excel-taulukoiden ja poliitikkovastausten kauhukartanosta kolleegani kanssa nauttimaan kesän ensimmäiset terassioluet. Täytyy ihan mainostaa keskustaan keskiviikkona avattua Aussie Baria, loistokas meininki kun saa keskellä suomalaisinta Suomea tilata Guinnessin englanniksi ja nauttia sen aurinkoisella terassilla. Loistokasta!

On tässä toki muutakin, reilun kuukauden kun on kirjoittamatta niin asioita vain kertyy, enkä nyt edes ala kaikkea tapahtunutta käymään lävitse. Kuitenkin päivitetään sen verran, että Ameriikan raitilta saatiin se meidän talouden kauniimpi osapuoli kotiin. Saatan myös päästä syksyllä viimein aloittamaan opinnot JAMKissa, sikälimikäli työpaikan puolesta homma onnistuu. Muutoin kevät alkaa olla jo voiton puolella, itse asiassa meillä koitti jo tiistaina "terminen kesä", kun allekirjoittanut sai kunnian korkata tälle kesälle ensimmäisen liuskan antihistamiinia, aivastusten ja turisevan nenän säestämänä totta kai.

Boulderointi on pysynyt ohjelmassa viikottain, mahtavaa seurata omaa kehitystä, vaikkakaan pinch-otteet eivät vielä 4kk harrastamisen jälkeenkään ole niitä ensimmäisiä, joihin kynteni isken Pajalle päästyäni... Kehittymisen ja kasvun paikka siinä siis!
 Upea laji joka tapauksessa tuo kiipeily. Kesälomat kun koittavat niin suunnittelinpa tuossa lähteväni tutustumaan ainakin Kuopion ja miksei Lahden ja Tampereenkin kiipeilypaikkoihin, sen verran vaihtelua jo kaipaan. Tavoitteena myös kesän loppuun mennessä selvittää ensimmäinen 7-greidin reittini. Tämä vaatii nimenomaan pinchien hallitsemista, kenties myös dyno-harjoittelua.



Pinch -ote boulderoinnissa.












Kesälomat, tosiaan! Reilu viikko olisi vielä töitä, tarkalleenottaen tämän yön jälkeen 5 yövuoroa, joiden jälkeen koittaa ensimmäinen kattaus kesälomaa! Viikon verran saan naatiskella, vaikkakin tuosta viikosta kaksi päivää kuluu CrossFit -kurssilla, jonka otin ohjelmaani saatuani kaverin tueksi. Yksin tuskin olisin uskaltanut ilmoittautua, sen verran hullua hommaa tuo vaikuttaa olevan. Viikon juhlavimpana hetkenä lienee torstai 9.5., jolloin Lutakossa soittaa suomirock-lyriikan pysäyttävin ja kirkkain tulkitsija, Jarkko Martikainen. Tuon keikan jos missaan, niin lupaan avautua siitä seuraavassa tekstissäni! Loput 3 viikkoa lomastahan vietellään sitten elo-syyskuussa joten varsinainen kesä naatitaan yöttömistä öistä, kirjaimellisesti.

Tässähän tätä taas olikin, enkä edes varsinaiseen asiaani päässyt... Ehkä ensi kerralla sitten.
Muistakaa käydä terassilla, nyt on kesä! Cheers!!

Tästä vielä vähän ammattilaisten tyylinäytettä boulderointiin!

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti