Lomatunnelmissa

Hohhoijaa!

Kohta se alkaa, tunnin päästä itse asiassa. Allekirjoittaneen kesäloma nimittäin! Oikeastaan kyseessä on vain 1/2 kesäloma, kahdessa näytöksessä kun lomani vietän. Jännä nähdä miten jaksan olla töistä pois melkein kaksi viikkoa (!!!) ja kuinka onnistun loman perimmäisen tavoitteen saavuttamisessa, lomailussa!

Aloin tuossa muistelemaan, että edellisen kerran olin kesälomalla kun vielä opiskelin Kyllönmäellä hoitsuksi. Opiskeluajan kesälomathan eroavat näistä "aikuisten" kesälomista siinä, että kestävät kepeästi yli 2 kuukautta. Itse kuuluin kuitenkin niihin, jotka tuon 2 kuukauden aikana tekivät enemmän tai vähemmän, joka vuosi, kesätöitä. Asuminen ei ole ilmaista kesälläkään, joten terassilla istuminen tai rannalla makaaminen eivät olleet ihan kärjessä kesäloman "to do" -listallani. Kaikkien elinkustannusten ja yleisen stressitasonkin vuoksi on mielestäni "ihan kivaa", että lomaa on kerrallaan vain pari viikkoa, ei pääse rappioitumaan täysin!

Olen huomannut myös, että kuulun siihen ihmisryhmään, joka ei mitä todennäköisimmin käytä lomaansa täysin rentoutumiseen ja arjen pakoiluun. Jo ensimmäiselle lomaviikolleni on ohjelmassa kahdet CrossFit -treenit, vähintään yksi kerta Boulderpajalla sekä mahdollisesti reissu kotopuoleen äitienpäivää juhlistamaan. Kalenteri on siis täynnä, miksipä sitä kieltämään. Tällaiselle yökyöpelille se oleellisin osa lomassa saattaakin olla se, että saan ihan oikeasti nukkua yöt, lähes kahden viikon ajan! Toki sekin saattaa aiheuttaa ongelmia töihinpaluun kannalta, rytminvaihdokset kun eivät ihan hirmu kivuttomasti meikäläisellä suju.

Mutta jos kaikki menee niinkuin on suunniteltu (todennäköisyys tälle on ?), palaan (t)yövuorojen pariin a) hyvin levänneenä b) uuteen harrastukseen hurahtaneena ja c) aivan pihalla kaikesta mitä töissä tapahtuu.
Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää viikonloppua ja hyvää kesälomaa MINULLE!

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti