Tykyttävä paastolupaus

...Ja tuosta!

Täällä ollaan taas, tänään jo hieman eloisampana kuin viimeyönä. On se rankkaa tuo Tyky-toiminta näin SoTe-alalla, onneksi ei Tykyttänyt enää tänä aamuna.. Muttah, kun seura on sellaista kuin perjantaina, niin eipä meikäläisellä ainakaan mikään kiire kotiin ollut, mahtavia ihmisiä!

Tuli tuossa päätettyä, että tuon perjantaisen tiimellyksen jälkihuolto saakin sitten kestää ainakin pari viikkoa. Käytännössä tarkoittaa sitä, että pullonkorkki pysyy kiinni (kyllä se pysyy, kun kerran tännekin sen kirjoitan!) ja pikku hetki mennään reilusti miinuskaloreilla aterioinnin suhteen. LämminKuppi -paasto alkaa siis maanantaina, se on nyt päätetty! Ainakin 2 viikkoa paastotaan, jonka aikana herkuttelu rajoitetaan Brunbergin tummaan suklaaseen, eikä sitäkään mässätä levytolkulla vaan pari - kolme palaa päivässä (max). Kiipeilemässä ja salilla ja lenkillä käydään toki totutulla rytmillä, ehkä jopa useamminkin seinälle, kun näyttäisi siltä että alkaa sormetkin jo kestämään tuota rääkkiä.

Jännä nähdä miten tässä käy, mutta tälle illalle/yölle vielä kuitenkin suodaan pientä tankkausta, joten ehkäpä vierailen kaapilla, näytti olevan omena-kaurapaistosta ainakin yksi annos siellä! Hyvää yötä toivottaa Tohtori Outolempi...

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti