Vapaapäivän riemua!

Huhhahhei!

Niin se vain on, että jopa meikäläisellä on joskus vapaapäiviä. Usein ne vain tuppaavat tulemaan yhden päivän annoksina, jolloin ei varsinaisesti mitään kaupunkilomia tai Tallinnan risteilyjä pääse suunnittelemaan, varsinkaan kun vapaat osuvat arkipäiville.. Mutta tänään on maanantai ja vieläpä erittäin hyvä sellainen, eikä töihin ole menemistä vasta kuin keskiviikko-aamuna, joten jotain viihdykettä täytyy järjestää, ettei aika tule pitkäksi!

Mitä leffoista pitävä yökkönen sitten voi vapaapäivänään tehdä? Katsoa elokuvia tietysti!! Teinpä jopa sellaisen aluevaltauksen, että vierailin ensimmäistä kertaa Jyväskylän Kaupunginkirjaston dvd-osastolla ja HUHHUH millaisia helmiä sioille sieltä löytyikään! Sokaistuin, söin silmilläni ja lainasin kevyet 6 elokuvaa, ehkäpä jaan nämä parille illalle, ettei koko ensi yötä tarvitse valvoa! Teen nyt poikkeuksen ja postaan KUVAN tähän blogiin, jotta tulee kaikille selväksi, millaisella kattauksella tulen vapaani viettämään.


Hurjan hieno ja sanalla sanoen "klassinen" kattaus siis tiedossa! Viime yönähän paukkui IMDb top250 listallani viimeiset sataset puhki For A Few Dollars Moren, LA Confidentialin ja Warriorin myötä ja näiden kuuden jälkeen ollaan enää 92 elokuvan päässä täydellisestä ymmärryksestä laatuelokuvien suhteen!


Ulkona oli btw aamulla sen verran kivan tuntuinen pakkaskeli, että otin tilannekuvan Keljonlahdesta kotimatkallani, näihin kuviin ja tunnelmiin, mukavaa uutta viikkoa!



Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti