Oscareita, hevosenlihaa ja pinkkiä seinäkiipeilyä!

Huhhuh, näin siinä sitten meinasi käydä, että oli tämäkin huvi jäädä puolitiehen... Let's give this a try, shall we..

Edellisestä tekstistä on siis aikaa ja sehän taisi sisältää aika pitkälti potkupallospekulointia, joten jospa palataan puhumaan siitä, miten oikeassa maailmassa sujuu!
Hevosenliha on tapetilla - ja lautasella! Täällä EU:ssa pohditaan niin suuria juttuja, ettei tällaisella pojankoltiaisella tahdo aina riittää ymmärrys ja aika niiden puimiseen. Viime päivinä on puhuttu (liikaa) siitä, kuinka naudanlihatuotteissa onkin ollut tuoteselosteista poiketen myös hevosenlihaa. Evirahan tutkii näitä asioita työkseen joten ihan mukavaahan niistä on tiedottaa, ei siinä mitään. Mutta miksi joka ainoan lehden ja nettisivun palstatila täytyy täyttää viikkotolkulla tällaisella hevonkukulla. Hevosenliha ei tietääkseni ole vaarallista ja jos tuotteet täytyy poistaa myynnistä siksi, että tuoteselosteita täytyy päivittää, niin älkää nyt hitto vieköön heittäkö niitä entisiä tuotteita paska-aholle! Ei "viimeisen myyntipäivän" ylittäneitä leipiäkään heitetä sianruuaksi, vaan niihin ilmestyy pieni punainen tarra jossa lukee "-30%". Näin voisi ihan hyvin lihatuotteillekin tehdä, kaupaksi menisivät!

Se uutisista, Oscarit jaettiin sunnuntai-maanantai yönä (!!!!!!!!!!!!) ja pakkohan se oli porukan mukana valvoa ja jännätä ja täyttää Twitter ja Facebook mitä tärkeämmillä kommenteilla. Ja täytyy se tännekin ilmoittaa, että allekirjoittanut osasi veikata (luetaan "ennustaa", terveisiä Noora Karmalle!) peräti 17 kaikista 24:stä kategoriasta oikein, melko hyvin oltiin siis kartalla näin ensikertalaiseksi! Henkilökohtaisella tasolla gaala oli kaksijakoinen. Toisaalta, henkilöpalkinnoista kaikki paitsi Ohjaus menivät niille henkilöille, joiden halusinkin voittavan. Ainoastaan siis Ang Leen voitto nosti jollakin tapaa niskakarvat pystyyn, toivoin nimittäin voittoa Steven Spielbergille Lincolnista. Jos noin hyvin kerran meni, niin miksi sitten kaksijakoiset tunnelmat? Noh, omat suosikkini Lincoln ja Silver Linings Playbook saivat yhteensä vain 3 Oscaria, joka on melko heikosti jos mietitään, että Lincoln yksinään oli peräti 12:ssa kategoriassa ehdolla. Mutta meni miten meni, joka tapauksessa upeita elokuvia tuli katsottua Oscareiden takia tammi-helmikuun aikana, ei noita palkintoja turhan päiten jaeta!

Elokuvilla on tapana herättää tunteita ihmisissä, se on itsestäänkin selvää. Omalla kohdallani koin kuitenkin nimenomaan Silver Linings Playbookin, Lincolnin ja Les Miserablesin aikana sellaisia tunteita, joihin en uskonut elokuvan katsomisen johtavan. Olin mykistynyt, tirautin jopa pienen kyyneleentapaisenkin ja SE on jo kova saavutus. Kertookohan se siitä, että vanhentuessaan ihminen herkistyy helpommin vai siitä, että nuo elokuvat olivat oikeasti koskettavia? Kannatan jälkimmäistä vaihtoehtoa, 5 tähden elokuvia kaikki nimittäin. Tai sanotaan 4:n, eivät ne mitään Kummisetiä sentään olleet!

Kiipeilymaailmassakin on tapahtunut tässä parin viikon aikana. Pajalle oli ilmestynyt Ystävänpäivän jälkeen pinkkejä, violetteja ja harmaita otteita ja uusien reittien myötä seinät näyttivät päiväkerholaisten värityskirjan sivuilta, hyvässä mielessä tietenkin. Uudet otteet myös toimivat allekirjoittaneen kouraan erittäin hyvin ja sainkin valloitettua useamman uuden 5 ja 6 tason reitin heti ensi yrittämällä, tällä viikolla kohti uusia haasteita ja valloittamaan ne loputkin 6-tason reitit!

Tällaisia kuulumisia, jospa ensi kerralla saisin tekstiä aikaiseksi nopeammin, nyt vähän Angry Birdsiä ja joku elokuva vielä, onhan työaikaa kuitenkin jäljellä yli 4 tuntia! Argo f*ck yourself, kuten tuore Oscar-voittaja Ben Affleck sanoisi!

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti