Viikko ja polvi pakettiin

Huikea viikko kohta takana, huhhuh!


Puulaakifutikset pyörähtivät käyntiin maanantaina ja menihän siinä melkein 15 sekuntia, ennenkuin allekirjoittanut pääsi tuulettamaan kesän ensimmäistä täysosumaa. Kahdesta pelistä tulokset 7-0 ja 0-1 nostattivat palloiluhuuman taivaisiin ja saivat odottamaan tulevaa kesää entistäkin enemmän. Mutta kerkesi se riemu hieman viikon aikana tasoittuakin...

Keskiviikko valkeni kaikelle kansalle aurinkoisena, niin myös minulle. Minulle se valkeni vain sikäli poikkeavana, että vietin yövuoroni jälkeen pari tuntia päivystyksessä hoitajien ja lääkärin ihmeteltävänä. Minun PITI käydä keskiviikkona työterkkarista hakemassa lisä-arsenaalia taisteluuni allergioita vastaan, vaan enpä sinne asti koskaan päässyt. Kotimatkalla yöhugista heitin fillarillani niin sanotusti lipat, eli kaatua mätkähdin asfalttiin ihan kunnolla. Seurauksena reikä polveen ja periaatteessa koko oikea puoli kropasta täyteen asfaltti-ihottumaa, what a success!

Mutta eihän tämä vielä mitään. Tällainen äkillinen tälli yhdistettynä allergioille herkkään elimistööni aiheutti sen, että lanssia soitettiin pian kotiin päästyäni, jotta saadaan taas miehellä henki kulkemaan. Naamavärkkikin siinä meni uuteen uskoon muutamaksi tunniksi, näytin mehiläishyökkäyksen runnomalta kiinalaispojalta. Polveeni sain päivystyksessä 5 tikkiä, vieläpä sellaiseen kohtaan polvessa, että seuraavaan puoleentoista viikkoon ei pahemmin syväkyykkyjä tehdä. Jalka suoraksi ja klenkkaamaan, hankin heti perjantaina itselleni kepin, jotta pystyn edes vähän liikkumaan.

Viikko kuitenkin parani selvästi loppua kohti, ilmeisesti karmallakin on jonkinlainen käsitys hampurilaispalautteesta. Kendosta sen enempää puhuakseni, mainitsen vain, että Suomen pääsy tämäniltaiseen MM-finaaliin on ihan ok juttu. Sitäkin hienompi juttu on se, että Real Madrid onnistui eilen illalla nostamaan itsensä historiankirjoihin ensimmäisenä joukkueena, joka on voittanut 10 jalkapallon Euroopan Cup -mestaruutta ja/tai Mestareiden Liigan mestaruutta. Atletico taipui jatkoajan jälkeen lukemin 4-1 (Ramos, Bale, Marcelo, Ronaldo) ja vaikkakaan numerot eivät anna koko kuvaa ottelusta, niin täytyy myöntää, ettei Pikku-Madridistoilla ollut mitään jakoa finaalissa. iHala Madrid!

Saikkuahan tuosta pyöräilyepisodista napsahti, vasta keskiviikkona menen seuraavan kerran yöhugiin ja sitä ennen täytyisi vielä järjestellä vähän tuota Sodankylän reissua. Autonvuokrauksessa ilmeni yllättäviä ongelmia, kun Sixtin nettisaitti ei mystisesti suostu hyväksymään luottokorttiani, vaan väittää minun kirjoittavan tunnuslukuni väärin 10 kertaa peräkkäin. Soittoa siis firmaan maanantaina... Maanantaina jatkuvat myös puulaakipelit, joskin omalla kohdallani tämä tarkoittaa lähinnä seisomista sivurajalla ja ohjeiden huutamista tiimikavereille, kävelykepin säestäessä konserttia.

Kerrotaan vielä että kesälomaan on aikaa 5 yötä, joista 2 olen työvuoroissa. Myös tikit saan pois perjantaina, joten eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu. Saatiin vielä täksi päiväksi appiukon Helmi-labbis hoitoon, joten ainakin tämä sunnuntai taitaa mennä melko mukavissa meiningeissä, kun vain saisi tuon oman karvakorvan pidettyä aisoissa, ettei ala liikaa isottelemaan. Tässäpä näitä, palataan ciao!

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti