Levikset repee...

...No ei sentään, unohdetaan nuo kesähitit hetkeksi kuitenkin!

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet niin käsittämättömän kesäisiä, ettei kirjoittaminen (tai mikään muukaan järkevä) ole millään mahtunut things-to-do listalleni, pahoittelut. Nyt kuitenkin pikku kirjailut niin saadaan blogi taas rullaamaan.

Kesä on siis tullut! Tuossa parin kaverini kanssa ihmettelimme asioiden kulkua tänä keväänä, tietysti ihan vain siksi, että suomalaisessa small talkissa luonnollisin ja kivuttomin vaihtoehto on tietysti sää. Hämmästelimme sitä, kuinka vielä pari vuotta sitten hölistiin, että talvet lyhenevät ja muuttuvat märiksi ja ikäviksi, kun taas kesäisin sataa vettä kaatamalla ja napajäät sulavat sitä vauhtia että 100 vuoden päästä Turun saaristosta kerrotaan samanlaisia legendoja, kuin Atlantiksesta.
 Noh, otimme siis edellisen vuosikierroksen käsittelyyn. Syksy tuli ajallaan, talvi alkoi kunnolla marraskuun puolivälin jälkeen ja seuraava nollan yläpuolella oleva lämpötila mitattiin jotakuinkin helmi-maaliskuun taitteessa. Talvikin oli siis normaali, luntakin riitti halukkaille. Kevät tuli monien mielestä myöhässä, kun lumet sulivat kunnolla pois vasta maalis-huhtikuussa, eikä ennen vappuakaan kukaan olisi osannut odottaa, millainen toukokuu meille koittaakaan. Toukokuussa sitten alkoi tapahtua ja viimeiset pari viikkoa on jokainen siihen taipuvainen kyennyt nauttimaan auringosta, lämmöstä ja kesän saapumisesta. Viime viikko oli kaikista ihmeellisin, kun radioaalloillakin ja uutisissakin päästiin hehkuttamaan, miten Lapissa on koko Euroopan parhaat lomailukelit. Kyllä kotimaanmatkailu kukkii!

Itse nautin kesästä. Huomasin vasta viime viikolla, etten ehkä olekaan niin talvi-ihminen kuin olen tähän saakka kuvitellut. Jos jaksaa tehdä 5-päiväisen treeniviikon ilman ongelmia ja käymään vielä yöt töissä ilman mitään ongelmia, voisin väittää toimivani sisäisillä aurinkopaneeleilla. Talvella tällaisen rytmin ylläpitämiseen vaadittaisiin lisävitamiineja ja runsaasti enemmän motivaatiota, kesän ansiosta ravintolisät vanhenevat kotini ruokakaapin uumenissa syksyyn saakka, kesällä en niitä tarvitse!

Kesään kuuluvat toki myös sandaalit. Totesimme tuossa avokkini kanssa, että 8 vuotta vanhat VIOLETIT Asicsen sporttisandaalini ovat parhaat päivänsä nähneet, joten kenkäostoksille jouduin! Onni onnettomuudessa, että Prismasta löytämäni Haltin sandaalit olivat epäkuntoiset ja jouduin palauttamaan ne, sillä löysin samalta reissulta - eri kaupasta tosin - kauan kuolaamani Sanukit, vieläpä tarjoushintaan! Kotona sain kuulla, kuinka minusta on tullut "vihreä", kun ostin ekologiset hippisandaalit... Mutta sainpahan tossut, jotka tuntuvat jalassa paremmilta, kuin yhdetkään aiemmin ostamani! Kyllä kelpaa hipin kulkea Sanukeilla, vielä kun jostakin löytäisin hampusta tehdyn kesäpaidan, niin voin ilomielin allekirjoittaa avokkini ajatukset.

Treenit toki pyörivät, helteestä huolimatta! CrossFitissä ollaan jo kolmea treenikertaa vaille kurssin läpäisseitä, eikä Pajallakaan huonosti mene. Käsilläseisontapunnerruksia, köysikiipeilyä, kippileuanvetoa ja kuormurin renkaanraahaamista lienee myös huomenna luvassa, niin hullulta kuin ne kuulostavatkin. Seinällä selvitin tänään 3 ihkauutta reittiä, joista yhden valloittaminen ei ollut käynyt edes mielessäni, kun sen kolme viikkoa sitten ensikertaa näin. Tänään vain kokeilumielessä lähdin liikkeelle ja pääsin kuin pääsinkin ylös saakka, huippua!

Tässähän tätä taas oli, nyt työyö 1/3 pyörimään Jason Stathamin ja Edward Nortonin seurassa. Hiostavaa yötä kaikille!

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti