Myrsky vesilasissa ja muita ajankohtaisia tarinoita

No pakkohan minunkin on...

Tässä muutaman päivän aikana on nähty taas, kuinka suuri voima sosiaalisella medialla voi olla. Suomen (ainoan) huippukokin, Hans Välimäen Midhill-burgeriravintola Linnanmäellä joutui siis vesisodan kohteeksi, kun eräs raflassa aterioinut päätti ilmaista ahdistuksensa 1,50e maksaneesta vesilasillisesta, jonka ruokailun ohessa tilasi. Ei siinä mitään, asiasta saa valittaa mikäli näin parhaaksi näkee, mutta SE, kuinka Midhillistä vastattiin oli ilmeisesti se käänne, joka nosti asian otsikoihin.



© Iltasanomat.fi





Näin siis reagoitiin Michelin-tähdin palkitun kokin ravintolan Facebook-sivulla asiaan. Rehellistä? Toki. Asiallista ja ravintolan tyyliin sopivaa? Tuskin.

Jos minulta kysytään, niin 1,50e on ihan ok hinta vedestä ravintolassa, mutta tokihan se näyttää hupaisalta, mikäli vesilasillisen hinta on eriteltynä laskuun. Normaalisti taitavat ympätä sen suoraan TOTAL-summaan, joka on ainakin "ihan ok" meikäläiselle. Turha soppa, mutta taas on mediaoppimisen ja reflektoinnin paikka kaikille, jotka osaavat tästä onkeensa ottaa. Eli suomeksi: Älkää möläytelkö Naamakirjassa mitä sattuu, saattaa perästä kuulua.

Se uutisista, tai ainakin noista oikeista. Omakohtaisia tapahtumia onkin tälle viikolle sitten osunut yksi jos toinenkin. Crossfit Jyväskylän Onramp -peruskurssi saapui pääteasemalleen allekirjoittaneen kohdalta ja TAIVAS VARJELE, millaisella tavalla. Kurssin ensimmäisenä päivänä, toukokuun alussa, päivän reeninä (WOD) soudettiin 500m, jonka jälkeen taisteltiin läpi 40 kyykkyä, 30 istumaannousua, 20 punnerrusta, sekä 10 leuanvetoa käsittänyt tapahtumasarja. 7.5. minulta meni tuohon touhuun aikaa 5m 58s. Olin silloin syystäkin vihainen itselleni, mutta siinä hetkessä se taisi kuitenkin olla paras mahdollinen tulos.

Tänään sitten, 6 viikkoa ja 12 treenikertaa kokeneempana, onnistuin päättämään kurssini kunnialla ja pysäyttämään kellot aikaan 4m 40s. Lähes puolitoista minuuttia nopeammin siis (!!!) Ainoastaa leuanvedot olisivat voineen kenties mennä hieman paremmin, mutta muuten olen tyytyväinen suoritukseeni. Ja ne pienet viilaukset, joilla aika paranee entisestään, ne saadaan varmasti tulevien kuukausien aikana viilattua kuntoon. Nyt pidän kuitenkin rankimmista treeneistä 2 viikkoa sapattia, mutta lenkit kuuluvat tietty kuvioon huiliviikkoinakin.

Sain myös ilokseni täytettä tyhjyyttä ammottavaan kalenteriini tällä viikolla, kun liput Arsenalin ja Manchester Cityn harjoituspeliin Olympiastadionilla tavoittivat minut ja muutaman kaverini. Parempaa oli tosin vielä luvassa, sillä tänään (torstaina) varasin, maksoin ja lunastin itselleni lipun Flogging Mollyn keikalle Tampereen Pakkahuoneelle! Keikka on vasta marraskuussa, mutta nytpä voin luukuttaa Devils Dance Flooria, Drunken Lullabiesia ja Saints And Sinnersiä monen monta kuukautta hyvillä mielin!

Tässäpä tätä taas oli, nyt vielä muutama tunti töitä, niin pääsee aamulla nukkumaan ja iltapäivällä junalla Jämsään, jossa tämä hoitsu pääsee leikkimään sotilasta. Kertausharjoitukset siis edessä, tavataan metsässä!

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti