Uudenvuoden tyrmäys...

No sillä tavalla! Joulu oli jotakuinkin tyydyttävä; sain lahjoja (Cristiano Ronaldon elämäkerran, iHala Madrid!), selvisin Joulukirkkoon äitini kanssa (neljän tunnin yöunilla...), söin kolmessa päivässä koko joulu- ja tammikuun ruokailuni, sekä vietin mukavan Tapaninpäivän iltapäivän isäni, äitini ja enoni kanssa katsoen Valioliigaa, ah!

Uusi vuosikin kerkesi tulla niin etten ehtinyt edes reagoimaan siihen kirjoituksen muodossa. Mikäpäs siinä, töissähän minä tämänkin yön vietin, kuten vielä pari seuraavaakin. Loppiaiseen suhtaudunkin sitten hieman vapautuneemmin, jopa juhlallisesti. Syy on varsin selvä: 5 päivää vapaata (#OMG#LOL#YOLO)! Saattaa olla, että räjäytän raketit ja heitän viihteelle jonakin noista päivistä, katsotaan...

Mutta 2013, ah, mikä vuosi se olikaan! Siis niin, mikä se oli? Kasvoin kiinni maailman parhaaseen työyhteisöön, kehityin seinäkiipeilijänä, kävin katsomassa Valioliigafutista, kasvoin jopa hieman ihmisenä (tässä kohtaa voi nauraa ja pitää tupakkitauon), vietin huikeat 2 viikkoa Isossa-Britanniassa, EN mennyt kouluun, lykkäsin koulua myös uudelleen, menetimme pienen karvaisen perheenjäsenen, lähennyin toiseen karvaiseen kaveriini, sain paljon uusia kavereita ja mikä parasta: selvisin siitä kaikesta hengissä!

Teenkö sitten joitain lupauksia / parannusehdotuksia itselleni tätä juuri alkanutta vuotta varten? Hmm, normaalisti karttaisin tällaista hömppää viimeiseen silmäripseen saakka, mutta kun tässä kerran on luppoaikaa ennen aamuvuoron tuloa, niin mikä ettei!

Lupaan ja vannon, että vuonna 2014:
-En opettele uutta kieltä
-En kadota sisimpääni
-En matkusta Pohjois-Koreaan
-En saa sukupuolitautia thaimaalaiselta katupojalta
-En mene kouluun, vieläkään
-Hankin uuden tatuoinnin
-Juoksen puolimaratonin
-Katson aivan pirusti elokuvia
-Käyn taas Englannissa (<3)
-Matkustan, vähintään Kuokkalaan
-Annan kaikkeni
-Vältän stressiä
-Muistan hehkuttaa futiksen mm-kisoja kaikille Facebookissa
-Muistan dissata ja provosoida lätkän mm-kisapäivityksiä Facebookissa
-Laiskottelen
-Kuntoilen ja urheilen
-Jatkan tätä listaa koko vuoden?
-Katson lisää elokuvia
-Aion saada veronpalautuksia
-Olen pyhinä töissä
-Käyn kotona, vien kukkia
-------------------------------
Noin, kaunis ja vaativa lista, onhan tässä vuosi aikaa. Ja lopuksi toivotetaan kaikille kaupungin asukkaille... tai no, eipä toivoteta kuitenkaan, todetaan vaan, että olkoot tämäkin vuosi yhtä arkinen kaikille, kuin edellinenkin! ...Nyt kotiin nukkumaan, arrivederci!

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti