Samsung, Katainen ja Wacken!

No sillälailla!


Näin se vaan kuukausi vaihtui ja niin muuten vaihtui puhelinkin, rystysetkin saivat kyytiä kuunvaihteen melskeessä. Vaan eipä lannistuta, paljon hyvääkin mahtui tähän pariin viikkoon, kun en tätäkään ole kerennyt kirjoittelemaan!


Puhelimestani sen verran, että tuli testattua saunaillan jälkimainingeissa, kuinka hyvin Samsungin älyluuri kestää puolentoista metrin pudotuksen asfalttiin Jyväskylän yössä. No, ei kovin hyvin...
Merkki pysyi Sonera Kaupassa samana, kuukaudessa tililtä lähtevä rahamäärä itse asiassa vain pieneni, joten jos jokaisessa pilvessä on hopeareunus, niin tässä puhelimen hajottamisessa se on juurikin tuo taloudellinen hyöty. Hyvä niin.


Se siitä, sitten tärkeämpiin juttuihin. Parissa viikossa on kerinnyt tapahtua paljon, esimerkiksi muuan Paavo "vassareineen" päätti lähteä Hallituksesta. Perässä seurasi luonnollisesti samaan puolueeseen kuuluva Liikenneministeri, Kyllös-Mertsi. Kuin kirsikaksi kakkuun toissapäivänä saimme kuulla, että Pääministeri Järki Kä... Siis Jyrki Katainen jättää politiikan kesäkuisessa puoluekokouksessa. Kaksijakoisia tunteita tämä asia herätti ainakin meikäläisen lähipiirissä. Yhtäältä, Jyrki on tehnyt kovan poliittisen uran Kokoomuksen kansanedustajana, puheenjohtajana, sekä ministerinä. 15 vuotta Eduskunnassa, joista 10 vuotta keskustaoikeistolaisen kansanpuolueen johtajana on ihan hyvin kaverilta, joka täyttää lokakuussa vasta 43 vuotta. Mutta toisaalta, jättääkö Hallituksen ja Eduskunnan kippari "uppoavan laivan" VAI eikö Jyrkiä oikeasti enää vain kiinnosta kotimaan polttavat puheenaiheet? Euroopan komissioon poika ilmeisesti seuraavaksi pyrkii, joten täytyy vain toivoa, ettei Jyrki tyrki sielläkään, vaan tekee miehen työn.


Mutta ketä kiinnostaa politiikka, jos kulttuuri ja urheilu sujuvat varsin mainiosti ilman ministeriäkin!? Omat suunnitelmani menivät parissa viikossa uusiksi kesän osalta, kun sain yllätyksekseni kutsun Wacken Open Air -metallifestivaaliin (tähän Timo Jutilan 1995 4-0 tuuletus, kiitos). Loistavat kolleegani valitsivat minut täydennysmieheksi yhdelle maailman suurimmista festareista, joten eihän tässä voi kuin yrittää kasvattaa tukkaa (tai edes partaa) heinäkuun loppua kohti. Rouheaa hewiä tiedossa!


Urheilua, hmm... Niin, futiskausi tuli potkaistua käyntiin viikonloppuna parin tunnin pikku potkusessioilla Vehkalammen tekonurtsilla. Ja kun jalkaan lyötiin uudenkarheat Litmas-Adidakset (Copa Mundial), niin eihän tästäkään voi kuin tykätä! Mutta ei auta, yö jatkuu työn merkeissä ja huomenna taas sulkapallotreenit Graniitilla, ehkä 2020 kesäolympialaisiin tarvitaan Ville Långille tuuraajaa. Kuten Körmyn Pekko Ylex:llä toivottaan SE ON MOROOO!

Share this:

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti